01_Prenova 02_Prenova 03_Prenova 04_Prenova 05_Prenova 06_Prenova 07_Prenova 08_Prenova 09_Prenova 10_Prenova

Apartment Renovation

We renovated an apartment situated in a 1930’s residential building. The new apartment retains its historical feel while making necessary functional adjustments for contemporary living. The spacious rooms feature lofty ceilings, made even higher after removing the suspended ceiling and uncovering the original raw concrete roof construction. The heart of the apartment is the kitchen, and the heart of the kitchen is the large the buffet that continues into a convenient pantry. The joinery retains is designed to retain the spirit of the 1930’s. The made to measure furniture takes distance from the existing building by simply leaning against the old structure.

Location: Ljubljana

Client: Private

Project: 2011

Built: 2011

Photo: Mateja Jordovič

Zarnikova-Obstojece-Novo